top of page

Frakt og retur

Frakt og retur

Bestillinger som registreres før 13:00 på hverdager sendes vanligvis med posten samme dag. Sendingen kan ta 3-5 dager, Men jul og andre høytider må man regne med forsinkelser. Vi sender pakker med sporing til postkassen. Du vil motta egen e-post og eller sms om sporingsnummer fra Posten etter at sendingen er registrert innlevert. Kostnad for frakt vises og oppdateres i handlevognen, prisen beregnes automatisk ut fra totalvekten på varene i handlevognen og postnummer. For større bestillinger/ordre så ta gjerne direkte kontakt med oss (ordre under ca 1 kg kan sendes som brevpost).
 

Uavhentede pakker 
Pakker som ikke hentes vil etter 7 dager sendes tilbake til oss. Får tilsendt frakt – og ekspedisjonsgebyr på kr. 250 tilfaller da kjøper. Dette dekker ikke kostnader ved returhåndtering og ny utsendelse.

 

Angrerett

Du har rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter at du har mottatt varen, uten å oppgi noen grunn. NB: Angrerett gjelder ikke utstyr. Utstyr er unntatt fra angreretten, uavhengig av om forseglingen på varene er brutt eller ikke.

Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen. For at angreretten skal være gyldig, må varen(e) være ubrukt, og returneres i samme emballasje som ved mottak. Legg ved utfylt skjema som du kan laste ned via lenken nedenfor. Så snart vi har mottatt og behandlet varene du har returnert, sendes det ut nytt produkt, forutsatt at forseglingen på produktet ikke er brutt, og at produktet og innpakningen er i uforandret stand, altså ubrukt og ikke ødelagt eller skadd.

All retur av varer skal avtales med Urtefarmasiet på forhånd, og vedlegges skriftlig dokumentasjon. Om dette ikke er oppfylt kan varene bli returnert til kjøper.

Etter Angrerettlovens §15 skal returkostnadene betales av kjøper.

Angrerettskjema finner du HER

bottom of page