top of page

Målet vårt er
et sunt samfunn

Urtefarmasiet tilbyr det meste innen urter, kosttilskudd og helsekost. Vi har også stor variasjon av urter, og urteblandinger i våre teer og kapsler. Produktene er helt økologiske og konsentrerte, Dette gjelder også vår hud/hår serier.

I dag er det også mulig å få tak i syntetisk produsert kosttilskudd/tabletter og urtemedisin (i kapsler). Dette selges i butikker/apotek/helsekost og andre steder som selger «urter» og «kosttilskudd». Så man må være forsiktig hva man velger og hvordan man velger natur produkter.

 

Noen produkter gir heller ingen effekt fordi kroppen ikke har mulighet til å ta opp. I dag brukes ord som «naturlig», «økologisk» og «høy kvalitet» veldig mye. Dette er en velkjent markedsføringsteknikk for å øke salg. Det kan også være derfor noen i dag ikke har tiltro til ordentlig, naturlig og økologisk urtemedisin. Vi i urtefarmasiet vil forandre dette, og har kun i dag produkter fra TEEB som sørger for at vi kan tilby dette til våre kunder.

Produktene fra TEEB inneholder kun tørkede urter eksklusivt vegankapsler eller kapsler av fisk.

 

Vi tilbyr våre kunder urter av høyest kvalitet, og perfekt balanserte urteblandinger. Råvarene må også igjennom en vanskelig prosess, for å få frem en god effektivitet pr dose. Urtene er potente og må derfor ikke overstige anbefalt dose.  

Ingen tilsetningsstoffer, ingen fargestoffer - 100%

økologisk dyrkede ingredienser

Vårt mål og motto:

Best mulig virkning- null bivirkning

Råd og veiledning:

Vi Urtefarmasiet jobber med det vi elsker, og vi vil med glede hjelpe deg finne det produktet du trenger for ditt behov. Vi besvarer alle spørsmål. Har vi ikke svarene så finner vi dem for deg, eller veileder deg til de som kan besvare dine spørsmål.

Er det produkter, eller urte dere savner i vår nettbutikk? så send oss gjerne en epost.

urtefarmasiet flasker.jpg
bottom of page