top of page

Vilkår og betingelser

Kundestøtte

Ringe oss gjerne hvis dere har spørsmål, eventuelt trenger veiledning og informasjon om produktene. Bedre med en samtale for mye enn for lite. Vi hjelper dere med glede frem til en bedre helse og finne produkter som passer deg.

Les mer om kosttilskudd/helsekost i mattilsynets nettsider:

www.mattilsynet.no

Salgsbetingelser

 

Registrering
Du må være fylt 18 år for å foreta kort- og kredittkjøp på urtefarmasiet.no. For å gjennomføre et kjøp på Urtefarmasiet må du oppgi en gyldig e-postadresse, mobilnummer og korrekte adresseopplysninger. Alle personopplysninger behandles i henhold til personvernloven (les mer under personvern).

 

Angrerett

Du har rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter at du har mottatt varen, uten å oppgi noen grunn. NB: Angrerett gjelder ikke utstyr. Utstyr er unntatt fra angreretten, uavhengig av om forseglingen på varene er brutt eller ikke.

Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen. For at angreretten skal være gyldig, må varen(e) være ubrukt, og returneres i samme emballasje som ved mottak. Legg ved utfylt skjema som du kan laste ned via lenken nedenfor. Så snart vi har mottatt og behandlet varene du har returnert, sendes det ut nytt produkt, forutsatt at forseglingen på produktet ikke er brutt, og at produktet og innpakningen er i uforandret stand, altså ubrukt og ikke ødelagt eller skadd.

All retur av varer skal avtales med Urtefarmasiet på forhånd, og vedlegges skriftlig dokumentasjon. Om dette ikke er oppfylt kan varene bli returnert til kjøper.

Etter Angrerettlovens §15 skal returkostnadene betales av kjøper.

Angrerettskjema finner du HER

Reklamasjon

Før feil meldes til urtefarmasiet, bør kunden undersøke om feilen skyldes forhold på kundens side. Dersom kunden kan godtgjøre at produktet ikke fungerer slik urtefarmasiet har beskrevet at det skal gjøre, må kunden melde dette til oss slik at vi kan iverksette tiltak for avhjelp. For å bruke reklamasjonsretten, må feilen ha ligget i produktet ved kjøp. Det vil i praksis si at du ikke må ha ødelagt varen selv.

Reklamasjonsfristen er på to år for det som ikke er ventet å vare lenger.

Du skal si fra innen rimelig tid etter å ha oppdaget feilen. På samme måte har urtefarmasiet ansvar for å ordne opp innen rimelig tid.

Angreretten gjelder ikke: 

  • Levering av legemidler og medisinsk utstyr.

 

  • Levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene

 

  • ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering, jamfør Angrerettloven §22, g.

 

  • Varer som raskt forringes eller raskt går ut på dato. 

 

  • Dersom kjøper ikke gir melding til selger om at han eller hun ønsker å benytte seg av angreretten.

Hvis kjøper ønsker å benytte seg av angreretten skal kjøper sende e-post til urtefarmasiet@gmail.com og merke e-posten med ”RETUR” etterfulgt av ordrenummer. Du vil få svar på din returforespørsel innen 48 timer, og vi anbefaler at du venter på tilbakemelding på din returforespørsel før varene returneres. Svaret på forespørselen er avhengig av blant annet hvilke varer du ønsker å returnere. Medisinsk utstyr, intimvarer og næringsmiddel omfattes ikke av angreretten. Du må selv betale returfrakten når du returnerer varer. 

Betalingsløsninger

Vipps - paypal - klarna

bottom of page